Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Butean, lecţie de morală pentru jucătorii FCSB-ului: "Au nevoie de implicare, dăruire şi să pună piciorul la minge"

VIDEO | Mihai Butean, lecţie de morală pentru jucătorii FCSB-ului: "Au nevoie de implicare, dăruire şi să pună piciorul la minge"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Mihai Butean, crede că FCSB nu merită să câştige titlul de campioană, deşi "roş-albaştrii" s-au impus duminică seară, scor 1-0, în meciul de pe Arena Naţională.

"Nu ştiu care e strategia celor de la FCSB, dar trebuie să se implice mai mult ca să câştige titlul. Au nevoie de implicare, dăruire şi să pună piciorul la minge ca să facă ceva. Dacă nu, în ritmul acesta nu cred că o să câştige titlul.

Din punctul meu de vedere, cred că Viitorul joacă cel mai frumos fotbal şi cine joacă cel mai frumos fotbal, să câştige campionatul. Ar fi spectaculos, dar din păcate pragmatismul îşi spune cuvântul şi cine reuşeşte să înscrie dintr-o ocazie aceea iese campioană", a declarat Mihai Butean, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, în primul meci al etapei a şaptea a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 55.

"Este dureros, ne-am dăruit, ne-am implicat foarte mult în acest meci şi din păcate nu am reuşit să înscriem şi asta ne apasă un pic pe suflet, pentru că nu am reuşit să scoatem măcar un punct din acest meci. Am riscat şi noi, am încercat să punem probleme în atac şi probabil că de aceea ne-au prins puţin descoperiţi. Bineînţeles, CFR nu e o echipă care nu poate fi învinsă", a adăugat Butean.

Afla mai multe despre: butean 

viewscnt
Articole similare