Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Popescu, încrezător înaintea partidei cu Gaz Metan: ”O să vedeţi că vom prinde play-off-ul!”

VIDEO | Mihai Popescu, încrezător înaintea partidei cu Gaz Metan: ”O să vedeţi că vom prinde play-off-ul!”

Dinamo București

Comentarii

Mihai Popescu a declarat în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaş că jucătorii şi-au recăpătat încrederea şi Dinamo va prinde un loc în play-off. Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Mihai Popescu a dorit să înlăture orice speculaţie legată de atmosfera din cadrul clubului din ”Ştefan cel Mare”, după transferurile pe care Mircea Rednic le-a realizat de când a preluat echipa.

"Nu este nicio atmosferă tensionată. E normal ca orice antrenor care vine să dorească să-şi întărească lotul. Aşa a decis Mister şi sperăm că a fost o decizie bună. Eu am primit şanse de la început. Am jucat slab, apoi am ieşit din echipă, după care am fost mai atent la deciziile luate şi probabil asta l-a determinat să mă bage din nou în primul 11”, a spus Popescu.

Dinamo este pe locul 9 în clasament, la 3 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, dar şi la un singur punct de locul de baraj. Cu toate acestea, Mihai Popescu este convins că echipa va ocupa o poziţie de play-off la sfârşitul sezonului regulat. ”Câinii” au pierdut meciul tur disputat la Mediaş, scor 2-3.

"Chiar dacă am avut o pasă mai proastă, nu ne-am pierdut încrederea în noi. O să vedeţi că vom prinde play-off-ul! Fanii au fost alătuiri de noi tot timpul şi le mulţumim pe această cale. Cei de la Gaz Metan sunt pe loc de play-off şi au dovedit că sunt o echipă bună. Dar noi jucăm acasă şi trebuie să demonstrăm că avem valoare şi merităm să fim în play-off”, a adăugat fundaşul.

Popescu a vorbit şi despre colegul său, Dan Nistor, cel care a ieşit accidentat din derby-ul cu FCSB în minutul 40. ”Nistor s-a pregătit şi sperăm să poată intra pe teren".

 

Conferinţă de presă Dinamo

ACUM LIVE Conferinţă de presă înainte de Dinamo - Gaz Metan Mediaş. Partida e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 20:30 ULTIMA ORĂ | Reacţia lui Gigi Becali când a aflat cât oferă Fener pentru Man ---> http://bit.ly/2AcEDDI AS Roma şi FCSB, duel pentru un jucător din Liga 1! "Nu sunt baliverne, îl vor!" Ce preţ i-a fost fixat ---> http://bit.ly/2r1i8gI "Asta se întâmplă cu el!" Antrenorul lui Florin Andone din Premier League a vorbit deschis despre problemele românului! ---> http://bit.ly/2BrfZ46

Posted by Telekom Sport Romania on Thursday, November 22, 2018

 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştimihai popescudan nistormircea rednicmistergaz metanmediaşştefan cel mareplay-offfcsb 

viewscnt
Articole similare