Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Stoica a început să danseze pe Arena Naţională după ce FCSB a făcut 3-0 cu CFR Cluj! Imaginile cu oficialul gazdelor

VIDEO | Mihai Stoica a început să danseze pe Arena Naţională după ce FCSB a făcut 3-0 cu CFR Cluj! Imaginile cu oficialul gazdelor

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a răsuflat uşurat la 3-0 pentru echipa pe care o reprezintă, în meciul cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională.

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 3-0, în Liga 1. Mihai Stoica a început să danseze

Campioana României şi-a făcut viaţa grea în meciul cu FCSB încă din prima repriză de pe Arena Naţională. Înaintea pauzei, Giedrius Arlauskis a fost eliminat, iar acela a fost momentul care a atârnat greu. 

După pauză, FCSB s-a descătuşat sub privirile conducătorilor liderului Ligii 1. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 49, cu CFR Cluj în inferioritate numerică. Apoi, Florin Tănase a dus scorul la 2-0, după o eroare mare în apărarea lui Edi Iordănescu. 

La 3-0, după golul înscris de Olimpiu Moruţan, MM Stoica s-a descătuşat şi a simţit că victoria nu-i mai poate scăpa echipei antrenate de Toni Petrea. 
Oficialul de la FCSB a început să danseze pe Arena Naţională şi a luat un steag al sponsorului echipei, pe care l-a purtat preţ de câteva secunde.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbmm stoica danseazafcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare