Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adrian Mutu: "F***** în gură, Mutule! Te dau afară". Reacţia ciudată a oficialului FRF după meciul României

VIDEO | Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adrian Mutu: "F***** în gură, Mutule! Te dau afară". Reacţia ciudată a oficialului FRF după meciul României

Echipa națională

Comentarii

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a avut un derapaj în faţa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă de după România U21 - Malta U21 4-1. Oficialul FRF l-a înjurat pe selecţionerul de la U21, Adrian Mutu.

UPDATE Mihai Stoichiţă şi-a cerut scuze după ce l-a înjurat pe Adi Mutu! Care a fost motivul episodului de după meciul României U21

UPDATE | Selecţionerul României U21, Adrian Mutu, a lămurit ieşirea lui Mihai Stoichiţă de la finalul partidei cu Malta U21. Se pare că oficialul FRF doar a glumit, susţine "Briliantul". 

Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adrian Mutu

La U21, cazurile de COVID-19 au agitat apele, iar Adi Mutu, contact direct cu persoanele infectate, nu a putut sta pe bancă pentru partida cu Malta U21, deşi a fost testat negativ. 

Marţi, deşi România U21 a obţinut o victorie în faţa Maltei U21, scor 4-1, şi păstrează şanse pentru calificarea la Campionatul European din 2021, Mihai Stoichiţă avut o reacţie neaşteptată. 

Oficialul FRF a fost cel care a venit la conferinţa de presă. Pe imagini se vede cum Mihai Stoichiţă, nemulţumit dintr-un motiv necunoscut până în acest moment, s-a uitat în telefon şi l-a înjurat pe Adrian Mutu!

"F***** în gură, Mutule! Te dau afară", a spus Mihai Stoichiţă în faţa jurnaliştilor prezenţi pe stadionul din Giurgiu. 

 

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...