Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja a câştigat primul meci la FC Voluntari, apoi i-a pus gând rău FCSB-ului. Cum a prefaţat meciul de joi

VIDEO | Mihai Teja a câştigat primul meci la FC Voluntari, apoi i-a pus gând rău FCSB-ului. Cum a prefaţat meciul de joi

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja a mărturisit, sâmbătă, după debutul cu victorie pe banca Voluntariului, 2-1 la Clinceni, că va aborda la victorie toate meciurile rămase de disputat, inclusiv restanţa cu FCSB, de joia viitoare.

"Dacă aş şti că o să avem victorii în celelalte meciuri, aş sta numai în tribună. Sincer, Sebi şi băieţii şi-au făcut treaba foarte bine, am avut un meci greu astăzi, un meci cu un adversar cu care ne batem. Victoria este meritată.

Toate meciurile sunt speciale când joci cu FCSB, cu Dinamo, cu CFR Cluj. Probabil te motivezi mai mult deoarece sunt echipe cu nume mare. Am tremurat la 11 metri după care am dat noi gol, deci toate meciurile sunt importante.

Toate echipele care joacă împotriva FCSB-ului încearcă să distrugă jocul, pe când cei de la FCSB încearcă să joace ofensiv, să organizeze jocul şi nu este uşor. Trebuie la toate meciurile să mergem să câştigăm, ne trebuie puncte. Suntem unde suntem şi punctele sunt valoroase", a declarat Mihai Teja.

Academica Clinceni - FC Voluntari, scor 1-2, în Liga 1

FC Voluntari a obţinut al doilea succes în Liga I, învingând, sâmbătă, în deplasare, cu 2-1 (1-1), formaţia Academica Clinceni, în etapa XXIII-a a Ligii I. Gazdele au ratat un penalti, în minutul 23.

Prima victorie a echipei din Voluntari a fost înregistrată în 11 august 2019, scor 3-1, tot în deplasare, cu FCSB.

Au marcat: Şut '8 / Simonovski '13, Căpăţână '56 (p).

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare