Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja nu s-a mai ferit şi a vorbit despre eventuala sa demitere: "Eu nu sunt aici nici pentru bani, nici să ţin prea mult de scaun"

VIDEO | Mihai Teja nu s-a mai ferit şi a vorbit despre eventuala sa demitere: "Eu nu sunt aici nici pentru bani, nici să ţin prea mult de scaun"

Fotbal intern

Comentarii

FCSB este aproape de a rata titlul în Liga I pentru al patrulea sezon consecutiv. În acest moment, roş-albaştrii se află la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă Mihai Teja a recunoscut că nu se teme de o eventuală demitere.

"Sincer, nu prea citesc presa de o lună, nici nu mă uit la ştirile sportive, tocmai din acest punct de vedere. Fiecare poate să se exprime cum vrea şi nu înseamnă că este adevărat. Nu am venit la Steaua, nu mi-e teamă de demitere, am venit la Steaua să demonstrez că putem să jucăm un fotbal bun şi vreau ca Steaua să câştige. Că este cu mine sau cu un alt antrenor, îmi doresc foarte mult să câştige, să facă performanţă.

Mie nu mi-e teamă nici de demitere, nici de nimic. Nu am venit nici pentru bani, nici să ţin foarte mult de scaun. Am venit să fac treabă, încerc să dau 200% în tot ceea ce fac, dacă iese, e foarte bine, dacă nu, merg mai departe.

Patronul decide când lucrurile merg bine, când nu merg bine, am o relaţie foarte bună şi de aceea nu am nicio problemă. Am spus tot timpul că nu este o chestiune de viaţă şi de moarte dacă eu sunt la Steaua sau dacă nu sunt. E pur şi simplu o etapă profesională din viaţa mea, îmi doresc să reuşesc, se întâmplă asta, foarte bine, nu se întâmplă, sunt la fel de relaxat" , a declarat Mihai Teja la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare