Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja rămâne moderat înaintea partidei cu FC Hermannstadt. "Nu vrem să facem calcule. Important este să avem energie şi ritm"

VIDEO | Mihai Teja rămâne moderat înaintea partidei cu FC Hermannstadt. "Nu vrem să facem calcule. Important este să avem energie şi ritm"

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt şi FC Voluntari se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 17:30, într-o partidă din etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1.

Antrenorul oaspeţilor, Mihai Teja, a declarat că obiectivul său rămâne acumularea a cât mai multe puncte, impliciti salvarea de la retrogradare a formaţiei sale, FC Voluntari.

"Ne dorim să câştigăm. Este un meci greu, un meci ca toate celelalte. Am spus că, atunci când am venit aici, mai avem 19 finale. Aşa este. Trebuie să ţinem ritmul, să încercăm să ţinem ritmul în fiecare meci, să acumulăm punctele necesare să să ne îndeplinim obiectivul. Va fi un meci greu, jucăm în deplasare, dar încercăm să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm puncte", a declarat Mihai Teja, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Mihai Teja este sigur că, indiferent de ideile pe care Ruben Albes a apucat să le implementeze la Hermannstadt în scurtul timp pe care l-a avut la dispoziţie, jucătorii săi vor putea tranşa victoria dacă vor avea destulă energie şi inspiraţie pentru a-şi face jocul. Faptul că are o bancă de rezerve solidă poate reprezenta un avantaj pentru ilfoveni, în contextul în care se joacă din trei în trei zile. 

"Este important pentru noi, mai mult decât tactică şi decât orice, să avem energia necesară şi ritmul, şi determinarea necesare, cu foarte mare dorinţă. Eu cred că este lucrul cel mai important, fiindcă venim după meciuri din trei în trei zile. Nu este uşor. Am noroc că am un lot numeros, cu calităţi foarte bune, şi atunci vom încerca să dăm tot. Aici nu e neapărat, nu antrenorii intră pe teren. Într-adevăr, echipele noastre trebuie să joace după o idee de joc şi după ideea antrenorului, dar cred că şi Ruben a avut puţin la dispoziţie, a încercat să schimbe ceva. Pare o echipă schimbată. Eu cred că şi cu Vasile ei practicau un fotbal bun şi au câştigat puncte. Şi acum cu Ruben, ultimele două meciuri le-au câştigat. Vin după două victorii. Eu sper să fie un meci frumos, un meci în care cel mai bun să câştige. Nu facem calcule.

Nici eu, nici băieţii mei, nu vrem să facem calcule. Ne dorim să câştigăm primul meci. Primul meci e cu Sibiul în deplasare, ne dorim să câştigăm punctele, să ne apropiem cât mai mult de îndeplinirea obiectvului. Acesta este lucrul cel mai important. Mergem la fiecare joc să încercăm că câştigăm, să încercăm să jucăm fotbal, cât se poate. Să câştigăm puncte", adăugat Teja.  

De asemenea, Cosmin Achim, veterenul din apărarea celor de la FC Voluntari a recunoscut că principalul obiectiv al echipei este să nu primească gol şi, dacă se poate, să se obţină cele trei puncte puse-n joc.

"Ne aşteaptă un meci greu. Hermannstadt vine după două victorii rezultate bune şi noi ne-am pregătit toată săptămâna penbtru că mergem să luăm cele trei puncte, să ne îndepărtăm puţin de zona retrogradabilă. (Cum se simte ca fundaş în cea mai bună apărare din campionat) Da, e munca tuturor, nu numai a fundaşilor. E un sentiment frumos, dar noi mergem pe aceiaşi linie. Nu trebuie să primim gol nici la Sibiu şi să ne întoarcem cu cele trei puncte. (După 6 ani, dacă ar vrea să plece la altă echipă) Momentan mă gândesc la 6 meciuri care au mai rămas şi aştept să vedem ce se mai întâmplă. Sper să ne salvăm de la retrogradare şi după vom vedea ce se întâmplă", a adăugat şi Cosmin Achim, înainte de meci.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare