Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Teja ştie una şi bună: "Numai asta lucrăm la antrenamente!" Noul antrenor al FCSB-ului, dat de gol

VIDEO | Mihai Teja ştie una şi bună: "Numai asta lucrăm la antrenamente!" Noul antrenor al FCSB-ului, dat de gol

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al FCSB-ului, Florin Tănase, a vorbit la superlativ depsre noul antrenor al vicecampioanei.

"Mi se pare un antrenor foarte bun, căruia îi place să joace ofensiv, îi place ca echipa lui să aibă posesia. Este pe stilul domnului Hagi", a declarat Florin Tănase care a precizat că pregătirile FCSB-ului se bazează pe posesie: "Cu mingea! Posesie, numai cu mingea lucrăm la antrenamente".

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat joi împotriva elveţienilor de la Lucerna. Florin Tănase a mărturisit că a încercat să-l impresioneze pe Teja.

"Avem antrenor nou şi trebuie să impresionezi, să joci titular. Aşa trebuie să jucăm la fiecare meci, să facem toată echipa efort, să avem atitudine, pentru că eu cred că asta ne-a lipsit în ultimul timp. Nu prea am fost mulţi dispuşi să facem mult efort şi ne-a costat. Suntem la Steaua şi trebuie să avem atitudine la fiecare meci, să câştigăm fiecare meci", a adăugat Tănase.

Decarul "roş-albaştrilor" a avut cuvinte de laudă şi la adresa noilor transferuri ale FCSB-ului.

"Sunt doi jucători valoroşi pe care îi ştiţi. Mie mi-au plăcut! Cu Stoian am vorbit şi înainte să vină şi acum, că suntem aici, stăm mai mereu împreună. Se cunoştea cu mai mulţi colegi şi îi este uşor lui. După o săptămână nu poţi să spui că s-au adaptat sută la sută, dar sunt jucători cu experienţă şi cu siguranţă ne vor ajuta", a mai spus Florin Tănase.

Afla mai multe despre: tanasetejafcsb 

viewscnt
Articole similare