Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihai Vigariu este pregătit să cucerească lumea! Triatlonistul român va participa la Campionatul Mondial din Hawaii

VIDEO | Mihai Vigariu este pregătit să cucerească lumea! Triatlonistul român va participa la Campionatul Mondial din Hawaii

Alte sporturi

Comentarii

Mihai Vigariu şi-a făcut încălzirea pentru Campionatul Mondial de Triatlon. A câştigat medalia de bronz la middle distance, din cadrul Campionatului European, competiţie care a avut loc la Târgu Mureş şi a fost organizată de Federaţia Română de Triatlon.

Mihai Vigariu şi-a stabilit obiectivele pentru Campionatul Mondial de Triatlon, care va avea loc în Hawaii, în luna octombrie. Vrea să termine competiţia în primii 10 sportivi ai lumii. 

”Sunt foarte încrezător şi merg să reprezint România cu mare încredere. În Hawaii este o competiţie de talie mondială, iar eu încerc să mă apropii de top 10. Ar fi un rezultat foarte bun pentru mine”, a anunţat triatlonistul român.

Vigariu investeşte foarte mult în pasiunea lui. Bicicleta pe care o foloseşte în concursuri valorează peste 13.000 de euro. Probele de triatlon cuprind înot pe distanţa de 3,8 km, bicicletă pe 180 de km şi alergare, 42,2 km. La Campionatul European de la Târgu Mureş, Vigariu a obţinut medalia de bronz. 

”Vreau să spun că acest concurs este primul de talie mondială şi sunt foarte mândru să spun că a avut loc la noi în ţară. La categoria mea de vârstă, 35-39 de ani, am reuşit să obţin medalia de bronz. A fost un spectacol sportiv timp de o săptămână. Au fost foarte multe discipline şi sunt foarte mândru de ce a reuşit să facă Federaţia Română de Triatlon. A adus 3000 de atleţi din multe ţări, care au concurat aici, s-au bucurat de ţara noastră şi de condiţii. A fost un eveniment de talie mondială. A fost foarte frumos”, a declarat Mihai Vigariu.

 

 

 

Afla mai multe despre: mihai vigariutriatlonmiddle distance 

viewscnt
Articole similare