Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mihăilă, fără frică! Românul şi un fundaş de la Udinese, momente tensionate pe teren. Un coleg a venit să-l calmeze pe fotbalistul Parmei

VIDEO | Mihăilă, fără frică! Românul şi un fundaş de la Udinese, momente tensionate pe teren. Un coleg a venit să-l calmeze pe fotbalistul Parmei

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă a fost introdus titular de Roberto D'Aversa în Parma - Udinese, iar românul a fost printre cei mai buni fotbalişti de pe teren în prima repriză.

VIDEO | Valentin Mihăilă, titular în Parma - Udinese, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Parma are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, iar gazdele au început perfect meciul. În minutul 3, Cornelius a deschis scorul cu capul, în urma unei centrări a fundaşului stânga. 

Apoi, Mihăilă a ieşit la rampă şi a obţinut un penalty din care Parma a făcut 2-0. De altfel, românul a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai gazdelor în primele 45 de minute, dar a fost aproape şi de un conflict cu un fundaş de la Udinese. 

În minutul 36, Mihăilă l-a împins în portarul lui Udinese pe fundaşul Becao, care a ripostat. Acesta s-a întors către român, pentru a-i cere socoteală, iar atacantul nu a cedat şi s-a certat cu adversarul.

Kucka a venit la el să-l calmeze pe Mihăilă, care a fost avertizat cu cartonaşul galben. Dennis Man e doar rezervă în partida cu Udinese. 

Afla mai multe despre: valentin mihailaparma udinesevalentin mihaila parmadennis man parma 

viewscnt
Articole similare