Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Milwaukee Bucks e din ce în ce mai aproape de finala NBA! 45 de ani au trecut de la ultima performanţă de acest gen

VIDEO | Milwaukee Bucks e din ce în ce mai aproape de finala NBA! 45 de ani au trecut de la ultima performanţă de acest gen

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks e de neoprit în drumul spre prima finală NBA după aproape jumătate de secol de aşteptare! În 1974 a ajuns ultima oară până în ultimul act, dar a pierdut în faţa celor de la Boston Celtics. Acum o conduce cu 2-0 la general pe Toronto Raptors, în finala Conferinţei de Est.

Giannis Antetokounmpo a fost cel mai bun marcator pentru Milwaukee în meciul al doilea cu Toronto: grecul a reuşit 30 de puncte, 17 recuperări şi 5 pase decisive şi echipa sa a câştigat cu 125-103. Formaţia din Wisconsin a dominat categoric toate sferturile, reuşind să aibă avantaj şi de 28 de puncte. Toronto nu a condus niciodată pe tabelă. Cu toate acestea, a dat cel mai bun marcator al meciului, Kawhi Leonard, cu 31 de puncte. 
 
 Milwaukee conduce acum la general cu 2-0. Următoarele două dueluri se vor disputa la Toronto. 
 
Pentru Milwaukee, este prima participare în finala Conferinţei de Est după 18 ani. A câştigat titlul în NBA o singură dată, în 1971. 
De partea cealaltă, Toronto Raptors nu a câştigat niciodată titlul în Conferinţa de Est şi se află la a doua participare în această finală, după reuşita din 2016. 
 
În Conferinţa de Vest, campioana în exerciţiu, Golden State, conduce de asemenea cu 2-0 în duelul cu Portland Trail Blazers. Duminică dimineaţă, de la ora 4:00, se va disputa meciul al treilea, în direct pe Telekom Sport 1. 
 

Afla mai multe despre: nbamilwaukee bucksfinala conferinta esttoronto raptors 

viewscnt
Articole similare