Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Ministrul Ionuţ Stroe a vorbit la Telekom Sport despre ”cazul Corona Braşov”

VIDEO | Ministrul Ionuţ Stroe a vorbit la Telekom Sport despre ”cazul Corona Braşov”

Handbal

Comentarii

În cadrul emisiunii Zoom Sport de la Telekom Sport Ministrul tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe a comentat şi cazul Corona Braşov.

Ministrul tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe a fost invitat la Zoom Sport cu Geanina Iacob, chiar în ziua în care parlamentul a demis cabinetul Orban. Ionuţ Stroe va rămâne în funcţie până la numirea unui nou guvern.

El nu s-a ferit să vorbească deschis despre cazul Corona Braşov: ”Îmi pare rău că naţionala de handbal feminin a fost privată de prezenţa a trei titulare de la clubul Corona Braşov, afectate de acel caz de dopaj.  Este inadmisibil şi îmi este foarte greu să înţeleg cum o echipă întreagă a fost târâtă pur şi simplu şi condamnată, pentru că ele nu au niciun fel de vină. Carierele lor au fost afectate în mod direct, de incompetenţa unui medic sau a celor care le-au trimis să facă acele proceduri. În orice sport este obligatoriu să ai asistenţă medicală, să faci prevenţie...medicul acesta era un medic care nici nu era specialist. Să nu ai o listă cu toate substanţele interzise...Asta este, până la urmă ne-am confruntat cu această problemă şi eu sper ca fetele să fie protejate şi să primească sancţiuni cât mai mici” a declarat Stroe, la Zoom Sport cu Geanina Iacob.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe