Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Lucescu a vizitat arena Arcul de Triumf, a fost încântat, dar are un uriaş regret: ”Plâng pentru Dinamo”

VIDEO | Mircea Lucescu a vizitat arena Arcul de Triumf, a fost încântat, dar are un uriaş regret: ”Plâng pentru Dinamo”

Diverse

Comentarii

Mircea Lucescu a fost în vizită la şantierul stadionului Arcul de Triumf, acolo unde se va muta Rapidul până când arena din Giuleşti va fi gata.

În continuare liber de contract, Mircea Lucescu a ţinut să viziteze noua arenă Arcul de Triumf, care va fi gata la finalul lunii mai. Antrenorul în vârstă de 74 de ani a lăudat proiectul şi spune va merge să viziteze şi şantierele stadioanelor Rapid şi Steaua, dar spune că şi-ar fi dorit foarte mult ca şi Dinamo să se bucure de o nouă arenă:

”Din curiozitate, în primul rând. Ştiţi, curiozitatea este calitatea cea mai importantă pentru a duce lumea înainte, că dacă nu am fi curioşi, nu am îmbunătăţi lucrurile. Am vrut şi eu să văd, pentru că nu am avut timp până acum, să văd cum arată stadionul acesta, pentru că e o bijuterie şi vreau să felicit Federaţia de Rugby, care se ocupă în momentul ăsta de această bază.

Mă duc să văd şi cel de la Ghencea, mă duc şi la Giuleşti să văd. Tot din curiozitate. Va fi o bijuterie pentru această zonă. Când mă gândesc că aici se preconiza construirea unor blocuri şi a apărut această bază sportivă, este extraordinar. Înseamnă că aceşti oameni s-au gândit în primul rând la sănătatea copiilor şi le performanţa sportivă. Am venit din Turcia, unde s-au construit în absolut toate oraşele stadioane imense. Eu nu spun să se construiască stadioane imense, dar în fiecare din sectoarele noastre dacă s-ar construi o astfel de bază, o astfel de bijuterie ar avea de câştigat absolut toată lumea.



Plâng pentru Dinamo, că Dinamo nu a reuşit să facă acelaşi lucru în zona centrală a oraşului, din cauza unor ambiţii absolut aiurea, a orgoliilor unor oameni care au întârziat acest lucru. Sper ca Ministerul de Interne, care este proprietarul acestei baze, să intervină, să încerce să revitalizeze viaţa sportivă din zona aceea”
, a declarat Mircea Lucescu.

Rapid se mută pe noul stadion Arcul de Triumf

Lucrările de la noua arenă din Giuleşti au întărzieri şi se estimează că for fi gata abia în toamnă. Giuleştenii şi-au pregătit o variantă de rezervă şi îşi vor muta meciurile de acasă pe noua arenă Arcul de Triumf, atunci când va fi gata.

”Cel de la Arcul de Triumf va fi gata în mai. Acolo îşi va face cartierul general Rapidul. Noi avem un precontract cu baza sportivă de la Arcul de Triumf. Iniţial, Rapidul va folosi baza de la Arcul de Triumf, după care va intra la Pro Rapid”, a spus Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, într-un interviu pe care l-a acordat la finalul lunii decembrie 2019.

Noul stadion Arcul de Triumf

-capacitate: 8.100 de locuri
-cost total: 24 milioane de euro
Stadiul lucrărilor: activitatea de reconstrucţia a început la jumătatea lunii iulie şi ritmul până acum este foarte bun. Se toarnă deja fundaţia.


 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare