Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a pus ochii pe un jucător de la Hermannstadt: "Mi l-aş dori". De ce l-a iertat pe Popovici

VIDEO | Mircea Rednic a pus ochii pe un jucător de la Hermannstadt: "Mi l-aş dori". De ce l-a iertat pe Popovici

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, s-a declarat mulţumit de modul în care a evoluat formaţia sa în remiza cu FC Hermannstadt, scor 1-1, şi a mărturisit că rămâne încrezător în şansele de a merge în play-off.

"Am luat un punct. Poate, după cum s-a jucat repriza a doua, am fi meritat trei puncte. Pot să-mi felicit jucătorii, la felul cum au evoluat, la condiţiile care au fost azi, cu terenul jumătate îngheţat. A doua repriză eu cred că am dominat-o, ne-am creat situaţii de a marca, am dus foarte bine mingea pe zona laterală, păcat că şi Popovici şi Deian Sorescu n-au dat centrări cât de cât precise. Am irosit ocazii bune.

Am fost mulţumit de felul în care au jucat astăzi Popescu şi Grigore. S-au sincronizat bine, poate o ezitare la primul gol.

Până la ultimul meci. Am spus că îmi doresc şapte puncte din cele trei meciuri, am luat un punct, suntem în grafic, acum avem meci la Craiova", a declarat Rednic, la Telekom Sport.

Experimentatul tehnician a explicat şi revenirea lui Sergiu Popovici în echipă. "E singurul dintre cei exilaţi care a cerut o discuţie cu mine şi m-a rugat să-i mai ofer o şansă, pentru că el crede că poate să joace mult mai bine decât a făcut-o. Şi am zis că am fost şi eu fotbalist. Şi avem probleme în banda stângă. Am zis că jucătorul ăsta are ambiţie şi vrea să arate că poate să facă mult mai mult decât până acum, plus că a fost un meci în deplasare, problemele pe care le are le are acasă, în faţa suporterilor", a adăugat Rednic.

Mircea Rednic l-a remarcat Juvhel Tsoumou: "Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce".

Formaţia Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1. Au marcat Petrescu ’32 pentru gazde şi Hanca ‘9 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtliga 1 

viewscnt
Articole similare