Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic a trecut la politică după victoria cu Voluntari: "Domnul Pandele nu vorbeşte cu doamna Firea?" Nelămurirea "Puriului"

VIDEO | Mircea Rednic a trecut la politică după victoria cu Voluntari: "Domnul Pandele nu vorbeşte cu doamna Firea?" Nelămurirea "Puriului"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a fost impresionat de gazonul de pe arena Anghel Iordănescu din Voluntari şi a declarat că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui să ia lecţii de la soţul său, edilul comunei ilfovene, Florentin Pandele.

"De aici de la Voluntari super gazonul. Chiar sunt surprins. Adică domnul Pandele nu vorbeşte cu doamna Firea? «Uite, am eu teren bun, pot să-ţi dau specialiştii mei». Şi să facă terenul. Mi se pare ruşinos. Avem un singur stadion şi arată cum arată. Nu se poate! Ştiu că se poate! Am băgat 300 de mii, mai băgăm 300 de mii, mai facem nişte jocuri cu old boys, după care iar mai băgăm 300 de mii, că sunt banii noştri. Stai că vin Sărbătorile de iarnă. O să fie Cupa Crăciunului. Moş Crăciun", a spus Mircea Rednic, în cadrul conferinţei de presă.

Afirmaţiile lui Rednic vin în contextul în care gazonul de pe Arena Naţională a cedat din nou, deşi a fost schimbat recent pentru meciul cu Serbia din Liga Naţiunilor, din cauza Cupei Centenarului, o competiţie de copii care s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile.

Formaţia Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Diogo Salomao, în minutul 90+4, din lovitură de la 11 metri, acordată după un henţ al lui Zgrablic.

Afla mai multe despre: rednicpandelefirea 

viewscnt
Articole similare