Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic e resemnat: ”Şanse mici la play-off. Astăzi, în frunte cu mine, mai bine nu ne prezentam la meci”

VIDEO | Mircea Rednic e resemnat: ”Şanse mici la play-off. Astăzi, în frunte cu mine, mai bine nu ne prezentam la meci”

Dinamo București

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I. A fost o umilinţă pe care fanii lui Dinamo au suportat-o cu greu. Şi-au contestat şi ameninţat favoriţii la finalul meciului.

Tot la final, antrenorul Mircea Rednic a explicat la microfonul Telekom Sport că şansele echipei sale de a mai ajunge în play-off sunt foarte mici.

Rednic a declarat de asemenea că e greu de înţeles felul în care s-a prezentat echipa sa la acest meci şi a subliniat că la Dinamo e nevoie din acest moment de o reconstrucţie totală: ”Meritată victoria lor, dacă stăm să analizăm, toate golurile au venit pe greşelile noastre, chiar nu înţeleg de ce e o schimbare aşa mare faţă de meciul cu Univeristatea. Au aşteptat greşeala noastră, iar noi le dădeam mingea. Au făcut diferenţa pentru că au calitate. Mă deranjează pentru că am analizat jocul lor şi ştiam ce fac. Fără presiune am făcut atâtea pase proaste, foarte relaxaţi, de-asta l-am şi schimbat pe Zenke. Când faci greşeli dai curaj adversarului şi plus că au şi calitate. Noi am fost simpli spectatori, ne-am uitat cum ăla driblează şi i-am lăast spaţiu să tragă la poartă. De-asta nu înţeleg, au trecut doar 5 zile, ok ne-au lipsit doi jucători, dar ... Au mai avut situaţii de gol. Astăzi, cu mine în frunte, mai bine nu ne prezentam la meci, ei ne-au fost superiori. E nevoie de reconstrucţie şi trebuie să o facem. Trebuie să reconstruim echipa. De data asta chiar o s-o facem! Toţi au avut şanse, nimeni nu poate spune că nu i-am dat şanse, Trebuia continuat 80% cu jucătorii care au fost atunci când eram eu. Am dat şanse la toată lumea să demonstreze că merită să joace aici. Avem un joc ruşinos, îmi cer scuze suporterilor” a declarat Rednic la finalul partidei pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare