Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, pregătit să semneze un nou contract ca antrenor! "Puriul" a recunoscut: "Dacă am garanţii, mâine semnez"

VIDEO | Mircea Rednic, pregătit să semneze un nou contract ca antrenor! "Puriul" a recunoscut: "Dacă am garanţii, mâine semnez"

Superliga

Comentarii

Contractul lui Mircea Rednic cu Poli Iaşi expiră la finalul lunii iunie, dar antrenorul este pregătit să semneze o nouă înţelegere, în cazul în care conducerea din Copou îi va propune această variantă.

Mircea Rednic doreşte să-şi prelungească înţelegerea cu Poli Iaşi

Viitorul antrenorului pare a fi tot la echipa din Moldova, cu care a ratat calificarea în play-off şi pe care încearcă să o salveze de la retrogradare. Mircea Rednic are nevoie şi de un plan bine pus la punct, pentru a semna un nou contract cu Poli Iaşi.

"De ce nu? Dacă am garanţii că se vrea performanţă la Iaşi, cu mare drag, mâine semnez. (n.r. - Semnaţi pe încă un an?) Dacă mi se oferă condiţii, cu mare drag. Să ai o siguranţă financiară, să se implice mai multă lume, nu numai cu sfaturi, poveşti, dar să avem un buget stabil, să nu se mai ajungă ca antrenorul să împrumute clubul. Condiţii am, n-am de ce să mă plâng, terenurile sunt foarte bune. Dacă se doreşte performanţă, cu mare drag continui la Iaşi", a declarat tehnicianul. 

Rednic are de rezolvat câteva probleme, după ce echipelor li s-a permis reluarea cantonamentelor: "Problema noastră mare e că n-am reuşit să-i recuperăm pe cei cinci străini. Sperăm să vină duminică, şi-au rezervat bilete, dar şi le-au mai rezervat de două ori şi s-au anulat biletele. Sper să ajungă cât mai repede, pentru că sunt jucători pe care m-am bazat sezonul acesta. 

Nu sunt de acord cu reluarea campionatului. Dar dacă ni se impune.... Nu mi-a plăcut tonul cum... Adică merităm mai mult respect. Aici se vorbeşte doar despre banii care s-au dat la echipe, dar nu se vorbeşte despre banii care se iau", a mai spus "Puriul". 

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi 

viewscnt
Articole similare