Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mircea Rednic, soluţie de criză pentru postul de fundaş dreapta: "El o să joace. Să îi dea bătaie lui tati!"

VIDEO | Mircea Rednic, soluţie de criză pentru postul de fundaş dreapta: "El o să joace. Să îi dea bătaie lui tati!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi continuă cursa pentru a prinde un loc în play-off, iar următorul meci este acasă, cu FC Botoşani. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la ora 20:00.

"Am avut ceva probleme după meciul de la Sepsi, trei jucători nu s-au antrenat, Jordan, Rachid şi cu Simon, doar ieri au făcut antrenament, unul mai uşor. Sorescu este suspendat şi nu va juca. Ori Ciobi va juca acolo, ori Naser. Ciobi am înţeles că a mai jucat, nu am ce să fac. Oricum e o improvizaţie. În sensul că joacă împotriva tatălui lui.... Din contră, trebuie să joace şi să îi dea bătaie lui tati. El e jucătorul nostru, banii îi ia de la Dinamo şi are tot interesul să joace bine ca să rămână în echipă.

Nu am ce calcule să fac. În primul rând, noi trebuie să câştigăm şi după aia vedem ce fac şi ceilalţi. Acum şi Viitorul a intrat în joc după înfrângerea de ieri. Noi trebuie să câştigăm toate cele trei meciuri care ne-au mai rămas. Atmosfera este foarte bună, uşor, uşor jucătorii noi s-au adaptat la ceea ce le-am cerut eu. Păcat că în partea dreaptă nu avem soluţii încă şi am încercat, dar pe ultima sută de metri am ratat două transferuri" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamociobotariujordanrachidnaserviitorul 

viewscnt
Articole similare