Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mirel Rădoi i-a răspuns fostului internaţional Ionuţ Lupescu. "Dacă aşa a spus, înseamnă că toţi selecţionerii după Victor Piţurcă au fost jigniţi"

VIDEO | Mirel Rădoi i-a răspuns fostului internaţional Ionuţ Lupescu. "Dacă aşa a spus, înseamnă că toţi selecţionerii după Victor Piţurcă au fost jigniţi"

Echipa națională

Comentarii

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Norvegia, de la Oslo, din Liga Naţiunilor, ce va avea loc duminică, de la ora 19, selecţionerul Mirel Rădoi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor români.

Printre întrebările pregătite de jurnaliştii români s-a regăsit şi cea legată de o declaraţie oferită de Ionuţ Lupescu după meciul din Islanda, când a declarat că după Victor Piţurcă, echipa naţională a României nu a mai avut un selecţioner veritabil.

"E normal să apară şi critici. Cred că, la un moment dat, aceste critici ne vor face mai puternici. Dacă voi sta de fiecare dată în faţa dumneavoastră să comentez ce spune fiecare, vom pierde foarte mult timp. Mai departe, dacă chiar a fost acea declaraţie, înseamnă că nu am fost doar eu cel jignit. Toţi selecţionerii după Victor Piţurcă au fost jigniţi", a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă de la Oslo.

Victor Piţurcă a fost selecţionerul României, în ultimul său mandat, între anii 2011 şi 2014. După ce acesta a părăsit naţionala, acesta a fost precedat de fostul selecţioner Anghel Iordănescu, neamţul Christoph Daum, actualul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, iar acum de Mirel Rădoi.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare