Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Miron, cu lacrimi în ochi la despărţirea de FC Botoşani: ”Drumurile noastre se despart...Mă duc la FCSB şi vreau să bat Botoşaniul”

VIDEO Miron, cu lacrimi în ochi la despărţirea de FC Botoşani: ”Drumurile noastre se despart...Mă duc la FCSB şi vreau să bat Botoşaniul”

FC Botoșani

Comentarii

Andrei Miron a vorbit la finalul meciului câştigat de echipa sa în faţa celor de la Sepsi despre plecarea sa la FCSB. A făcut-o cu lacrimi în ochi, dar extrem de fericit după performanţa echipei sale.

FC Botoşani şi-a asigurat calificarea în play-off-ul Ligii I, după victoria obţinută, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XXV-a a Ligii I, penultima din sezonul regulat. De participarea în play-off mai sunt sigure CFR Cluj, CSU Craiova şi FCSB.

Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaş şi FC Viitorul luptă pentru ultimele două locuri în turneul final al campionatului. La finalul jocului, Andrei Miron, viitorul fundaş de la FCSB a vorbit cu lacrimi în ochi despre despărţirea de FC Botoşani:

”Suntem foarte fericiţi, am muncit foarte mult pentru această calificare. De trei ani ne tot chinuim să obţinem această calificare. Sunt foarte fericit de ce am realizat în aceşti ani la această echipă şi vreau să felicit toţi băieţii şi stafful şi conducerea, toată lumea care a fost alături de noi. Cred eu că am făcut un sezon fantastic. Drumurile noastre se despart, mă duc la FCSB... Botoşani pentru mine e un capitol închis deocamdată. Mă duc la FCSB şi o să joc la victorie cu Botoşani” a mărturisit Miron, la finalul partidei.

În urma acestui rezultat, FC Botoşani a urcat pe locul 4, cu 42 de puncte, după CFR Cluj - 49 de puncte, CSU Craiova - 49 de puncte şi FCSB - 43 de puncte (un meci mai puţin). Astra Giurgiu şi Gaz Metan Mediaş sunt pe locurile 5-6, cu câte 40 de puncte, dar formaţia giurgiuveană nu a jucat în această etapă. FC Viitorul este pe locul 7, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: fc botoşanifcsbmiron 

viewscnt
Articole similare