Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mitriţă nu joacă, dar Mangia are şi alte probleme de lot, însă nu îi este teamă de partida cu Botoşani: "Va fi un meci foarte dificil"

VIDEO | Mitriţă nu joacă, dar Mangia are şi alte probleme de lot, însă nu îi este teamă de partida cu Botoşani: "Va fi un meci foarte dificil"
Comentarii

Universitatea Craiova închide etapa a 16-a din Liga 1 printr-o deplasare la FC Botoşani. Înainte de partidă, Devis Mangia are probleme de lot, cea mai importantă fiind absenţa lui Mitriţă, dar acestea nu se opresc aici.

Şi vremea de la Botoşani ar putea fi o problemă pentru jucătorii tehnici ai Craiovei, pentru că în această săptămână a nins, însă tehnicianul Craiovei nu se teme de vremea nefavorabilă, ci mai mult de schimbările care au avut loc la echipa de pe locul 12. 

"Clar că este mai dificil. În mod normal, o echipă care schimbă antrenorul începe cu gânduri diferite, spirit diferit", a spus italianul la conferinţa de presă, referitor la înlocuirea lui Costel Enache cu Liviu Ciobotariu. 

Mangia a continuat şi a vorbit despre absenţele din lotul Craiovei, care încep cu vedeta Mitriţă, dar nu se opresc la el: "În mod sigur, sunt out Mitriţă şi Martic. Avem puţine probleme şi cu Rocha. Vom vedea ce se întâmplă cu Koljic. E mai bine decât înainte, vom vedea". 

Alex Mitriţă s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale, motiv pentru care nu a jucat în partidele cu Lituania şi Muntenegru, însă el oricum rata meciul cu Botoşani din cauza unei suspendări. Suspendat este şi Martic, care a încasat cartonaşul roşu în ultimul meci, cu Sepsi. 

FC Botoşani - U Craiova este luni, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: devis mangiacraiovau craiovafc botosanimitritasuspendataccidentare 

viewscnt
Articole similare