Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment de sinceritate. Dennis Man, bulversat de zvonurile despre transfer: ”Nu este uşor, sunt doar un copil până la urmă!”

VIDEO | Moment de sinceritate. Dennis Man, bulversat de zvonurile despre transfer: ”Nu este uşor, sunt doar un copil până la urmă!”

Superliga

Comentarii

Dennis Man a vorbit despre noua poziţie pe care-l joacă Dică - în spatele vârfului - dar şi despre zvonurile despre transferul în străinătate. Tânărul mijlocaş al FCSB-ului recunoaşte că este afectat de aceste discuţii.

Dennis Man a fost folosit în ultima vreme în spatele vârfului, după ce până acum era jucat mijlocaş dreapta. Mijlocaşul de 20 de ani susţine că se obişnuise să joace în bandă:

”M-am obişnuit ca extremă, deoarece am jucat foarte multe meciuri acolo, dar am evoluat şi la liga a doua ca al doilea atacant... mă simt bine pe ambele posturi. Îmi place să înscriu şi sper ca de acum să arăt asta pe teren. Eu, ca jucător, trebuie să accept unde mă pune antrenorul să joc şi să dau totul pentru echipă”, a declarat Dennis Man.

Tânărul internaţional român recunoaşte că este un pic bulversat despre sumele de transfer pe care le aduce Gigi Becali. Patronul FCSB  a declarat recent că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro făcută de Zenit, deoarece vrea 30 de milioane de euro în schimbul lui Man: ”Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren va decide [...] (n.r. întrebat despre presupusa ofertă de 13 milioane de euro refuzată de patron) Nu ştiu. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat”.

Cu toate acestea, Dennis Man susţine că nu se lasă dus de val: ”Pot să zic că m-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, pot să spun că sunt mai matur şi cu capul pe umeri”.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbliga 1gala fotbalului romanesc 

viewscnt
Articole similare