Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment FABULOS cu Moura după ce a dus-o pe Tottenham în finală. A plâns ca un copil când a urmărit comentariul la golul său din ultima fază

VIDEO | Moment FABULOS cu Moura după ce a dus-o pe Tottenham în finală. A plâns ca un copil când a urmărit comentariul la golul său din ultima fază
Comentarii

Lucas Moura e omul momentului în fotbalul mondial. Brazilianul a reuşit un hattrick în meciul cu Ajax şi a calificat-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor.

Deşi, la pauză, Ajax avea un avantaj liniştitor de 3-0, la general, Tottenham a revenit incredibil, a marcat de trei ori şi s-a calificat în marea finală a Ligii Campionilor graţie golurilor înscrise în deplasare. 

Lucas Moura a fost eroul lui Spurs. Mijlocaşul brazilian a marcat toate cele trei goluri ale lui Tottenham, iar la final, în faţa jurnaliştilor, a început să plângă, după ce a urmărit un clip video cu reacţia unor comentatori brazilieni la golul al treilea.

“Nu am cuvinte ca să descriu acest moment! Este foarte special pentru mine, sunt foarte fericit şi foarte mândru de colegii mei. Am crezut mereu că este posibil să ajungem aici, să câştigăm şi să ajungem în finală. Am luptat, asta trebuia să facem. A doua repriză a fost extraordinară. Spun mereu că trebuie să credem şi am crezut. Dacă jucăm astfel, este posibil orice. Finala Ligii Campionilor este un vis pentru mine. Am visat la acest moment de când eram copil. Este cel mai bun moment al carierei mele”, a spus Moura.

Afla mai multe despre: mouratottenham 

viewscnt
Articole similare