Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment important pentru hipismul din România! Luptam pentru un loc în Uniunea Federaţiilor Ecvestre

VIDEO | Moment important pentru hipismul din România! Luptam pentru un loc în Uniunea Federaţiilor Ecvestre

Alte sporturi

Comentarii

Marinela Mladin, preşedintele Federaţiei Române Ecvestre, va candida pe 25 iunie pentru un loc în Uniunea Federaţiilor Ecvestre Europene, în cadrul alegerilor organizate chiar în ţara noastră.

Ar fi pentru prima oară când un român ar face parte din boardul acestul for european ai cărui membri sunt din Olanda, Danemarca, Turcia, Anglia, Grecia, Italia şi Germania.

Preşedintele Federaţiei Ecvestre Europene, domnul Theo Ploegmakers, a subliniat importanţa organizării de către România a acestei reuniuni europene: ”Îi mulţumim doamnei preşedinte a Federaţiei Ecvestre Române pentru găzduire şi o felicităm pentru munca depusă. Este important ca o ţară ca România, a cărui Federaţie naţională se află într-un proces amplu de dezvoltare, să fie mai activă la nivel internaţional. Acesta era semnalul pe care îl aşteptam pentru a veni cu toate resursele Federaţiei Ecvestre Europene şi a celorlate Federaţii Naţionale în susţinerea dumneavoastră”, a declarat Theo Ploegmakers.

Marilena Mladin, preşedintele FER:

Cel mai important aport adus Federaţiei Ecvestre Române prin organizarea reuniunii la Bucureşti, dar şi prin reprezentarea ţării noastre în boardul ecvestru european îl reprezintă accesul la masa discuţiilor şi la procesul de luare al deciziilor. Astfel putem introduce pe agenda Federaţiei Ecvestre Europene problemele şi propunerile noastre şi le putem susţine cu şanse reale de reuşită. Sunt aspecte cruciale pentru dezvoltarea sportului ecvestru din România.

Organizarea acestui eveniment european este doar un pas, nivelul nostru de ambiţie creşte cu fiecare reuşită înregistrată şi ne dorim să organizăm cât mai multe competiţii internaţionale de anvergură. Pentru anul viitor ne propunem să aducem campionatul balcanic iarăşi în România şi mai mult decât atât vrem să ne pregătim temeinic pentru ca România să organizeze Campionatul european copii, juniori şi tineret. Ar fi o premieră pentru Europa de Est.

Afla mai multe despre: adunarea generala a federatiei europene ecvestra 

viewscnt
Articole similare