Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment incredibil de sinceritate al lui Rednic: "Ştiţi că Negoiţă nu-mi este foarte drag". Declaraţii dure despre jucători: "Acestea sunt limitele lor"

VIDEO | Moment incredibil de sinceritate al lui Rednic: "Ştiţi că Negoiţă nu-mi este foarte drag". Declaraţii dure despre jucători: "Acestea sunt limitele lor"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo continuă seria neagră de rezultate şi după etapa a 13-a. Echipa pregătită de Mircea Rednic a remizat la Chiajna, 0-0, şi a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga I. Ultimul succes obţinut de "câini" a fost cel cu AFC Hermannstadt, scor 2-1, pe 25 august.

"Am văzut că suporterii sunt supăraţi şi au tot dreptul. Singurul lucru cu care nu sunt de acord este faptul că Negoiţă este contestat. Ştiţi foarte bine că nu îmi este foarte drag, dar el a asigurat un buget foarte bun pentru această echipă. Nu el a făcut transferurile, nu el a făcut pregătirea, tot ce a ţinut de el, a făcut.

Trebuie să ne respectăm jucătorii. Ei dau totul în teren, dar poate acestea sunt limitele lor. Până la finalul săptămânii viitoare, sunt sigur că vor veni trei jucători. Avem nevoie de un atacant, de un mijlocaş, de un fundaş central şi de un fundaş lateral. Până la partida cu Voluntari, vom mai aveam în plus cel puţin trei jucători. Eu nu pot să intru în teren, nu pot să fac mai multe. Mi-aş dori să înţeleagă situaţia şi suporterii.

Nu sunt jucători cu foarte mare experienţă. Una e să joci pe la Mediaş, Botoşani sau pe unde au jucat şi alta e să joci la Dinamo. Nici pentru antrenor nu-i uşor. Nici arbitrii nu sunt cu noi! Am avut penalty, dar n-ai ce să le reproşezi. Nu trebuie să uităm că în repriza a doua cei de la Chiajna şi-au creat ... Vorbesc la fazele fixe, acolo am fost dominaţi, nici talie n-am avut, Penedo a avut două intervenţii, trebuie să fim realişti. Singurul lucru pozitiv e că n-am luat gol. Trebuie să ne bucurăm. Păi alt lucru pozitiv ce am avut în jocul de astăzi? 

Sunt alături de ei, trebuie să-i încurajez, acum ce facem, înseamnă că nu mai jucăm? Mai sunt 13 etape, s-a terminat turul acum. Totul e posibil. Am rămas pe  locul 12, dar poate punctul ăsta o să ne ajute să fim în play-off" , a declarat Mircea Rednic la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamorednicchiajnaliga 1 

viewscnt
Articole similare