Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moment psihologic şi ghinion maxim pentru Simona! Mingea care o putea aduce din nou în meci pe româncă

VIDEO | Moment psihologic şi ghinion maxim pentru Simona! Mingea care o putea aduce din nou în meci pe româncă

Tenis

Comentarii

La scorul de 4-6/3-4, pe serviciul lui Kiki Bertents, Halep a avut o şansă imensă de a face break, 4-4 şi a egala situaţia în cel de-al doilea set.

A fost un schimb prelungit de mingi, la scorul de 30-15 pentru Simona Halep pe serviciul adversarei. O minge care teoretic se ducea afară şi care aducea o şansă uriaşă de break campioanei noastre, s-a transformat în punct pe Bertens. Cum? Simona n-a putut să se ferească la timp de execuţia defectuoasă a olandezei. Arbitra chinezoaică Zhang Juan nu a stat pe gânduri şi a aplicat regulamentul, care specifică în mod clar că o jucătoare care e atinsă de minge va pierde punctul. 

 

 

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut a patra finală jucată la Madrid Open, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de reveni pe locul I WTA, însă ea va urca o poziţie, în clasamentul ce va fi publicat luni. Sportiva română a ajuns la 17 finale pierdute din 35 jucate, două în faţa olandezei. 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare