Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Moment superb organizat de CFR Cluj! Dan Petrescu a luat cuvântul: "Sunteţi eroii nevăzuţi ai României"

VIDEO | Moment superb organizat de CFR Cluj! Dan Petrescu a luat cuvântul: "Sunteţi eroii nevăzuţi ai României"

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii CFR Cluj au mers la Spitaulul de Boli Infecţioase pentru a mulţumi personalului medical.

"Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic au mers la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca pentru a mulţumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internaţi fiind testaţi pozitiv cu COVID19.

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile şi toată recunoştinţa noastră!

Medalia şi tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni!

Voi sunteţi eroii noştri! Vă mulţumim şi ne înclinăm în faţa voastră!", se arată în comunicatul clubului ardelean

"Sunteţi eroii nevăzuţi ai României, nu numai la acest spital, în toate oraşele sunt eroi care nu sunt văzuţi şi am venit aici să vă apreciem foarte mult. Vă mulţumim şi sper să nu mai avem nevoie să venim pe aici", a declarat Dan Petrescu.

La finalul lunii iulie, la CFR Cluj s-au înregistrat 26 cazuri de infectare cu Sars-Cov-2, printre care şi antrenorul Dan Petrescu. Testele au fost efectuate la o clinică privată din Bucureşti.

Ulterior, la retestarea efectuată la Cluj-Napoca, multe dintre aceste cazuri s-au dovedit a fi fost fals-pozitive. Totuşi, antrenorul Dan Petrescu, o parte a staff-ului său şi atacantul Adrian Păun au suferit de Covid-19, fiind internaţi în spital.

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Imagini cu "bijuteria" de 1 hectar pe care joaca Simona Halep la Roland-Garros....