Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente emoţionante la Madrid! David Ferrer şi-a anunţat retragerea cu un discurs superb. Şi-a făcut soţia şi mama să plângă

VIDEO | Momente emoţionante la Madrid! David Ferrer şi-a anunţat retragerea cu un discurs superb. Şi-a făcut soţia şi mama să plângă

Tenis

Comentarii

Turneul de la Madrid a fost ultimul din cariera lui David Ferrer. Spaniloul s-a retras după aproape 20 de ani petrecuţi în circuitul ATP.

David Ferrer anunţase încă de anul trecut că vrea să se retragă. După mai multe amânări, Ferrer a decis că turneul de la Madrid va fi ultimul la care va participa în calitate de jucător. Partida cu Alexander Zverev din 16-imile de finală a însemnat meciul de retragere. Neamţul s-a impus cu 6-4, 6-1, iar Ferrer a pus capăut unei cariere în care a cucerit 27 de titluri, dar niciunul de Grand Slam. O finală la Roland Garros, în 2013, este cea mai mare performanţă a ibericului în turneele de top. 
 
"Familia mea mi-a oferit totul, m-a învăţat că trebuie să ai educaţie, să ai valori. Acestea sunt lucrurile pe care mi le-au arătat zi de zi părinţii mei, fratele meu. Nu pot să spun decât că am cei mai buni părinţi din lume. Au fost mereu alături, nu au pus niciodată presiune. Ei sunt un exemplu pentru mine. Soţia mea, Marta, ce pot să îţi spun? Nu ştiu ce să spun. Datorită ţie, datorită faptului că te-am cunoscut am avut parte de cei mai frumoşi ani în cariera mea. Acum s-a terminat! Nu voi mai juca tenis, nu voi mai călători! Voi putea oferi 1% ca tată, ca soţ din ceea ce îmi dai tu mie. Mulţumesc! " a fost declaraţia lui Ferrer la finalul partidei cu Alexander Zverev. 
 
 

Afla mai multe despre: david ferreratpretrageremartaatp 

viewscnt
Articole similare