Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momente unice pe Olimpico, fanii au avut un nou motiv de a îi striga numele. Totti a devenit oficial una dintre legendele lui AS Roma

VIDEO | Momente unice pe Olimpico, fanii au avut un nou motiv de a îi striga numele. Totti a devenit oficial una dintre legendele lui AS Roma

Serie A

Comentarii

Înaintea meciului cu Real Madrid, din Liga Campionilor, pe Olimpico a fost sărbătoare, pentru că suporterii au avut din ocazia de a îl vedea şi de a îi scanda la unison numele lui Francesco Totti, care a devenit oficial una dintre legendele clubului din capitala Italiei.

Francesco Totti a fost introdus în Hall of Fame-ul clubului AS Roma şi i s-a acordat un tricou special, înaintea meciului din Liga Campionilor, pe care Roma îl va disputa cu Real Madrid, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1. În afară de obişnuitele scandări ale numelui său, suporterii lui Roma au avut şi un banner cu textul "Un căpitan pentru totdeauna". 

Totti a jucat toată cariera pentru AS Roma, din 1992 până anul trecut, atunci când a avut parte de o retragere mai mult decât emoţionantă. 785 de meciuri a jucat Totti la AS Roma, pentru care a înscris 307 goluri. Ca trofee însă, palmaresul lui Totti nu este unul foarte impresionant. El a câştigat doar o dată campionatul, în sezonul 2000-2001, de două ori Coppa Italia (2006-2007 şi 2007-2008) şi de două ori Supercupa Italiei (2001 şi 2007). 

În Hall of Fame-ul lui Roma se mai află jucători precum Vincenzo Montella, Cafu sau Gabriel Batistuta. 

Afla mai multe despre: serie aliga campioniloras romafrancesco tottihall of fame 

viewscnt
Articole similare