Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul care l-a băgat în depresie pe Dan Petrescu: ”Chiar suntem în cap”

VIDEO | Momentul care l-a băgat în depresie pe Dan Petrescu: ”Chiar suntem în cap”

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu se plânge tot mai mult de soluţiile pe care le are la dispoziţie, după ce Paulo Vinicius s-a accidentat în timpul meciului cu Young Boys Berna, scor 1-1, în a doua etapă a grupelor Europa League.

Dan Petrescu a pierdut încă un jucător important. Paulo Vinicius, unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului, s-a resimţit la o lovitură liberă executată în minutul 12 al meciului cu Young Boys. Experimentatul fundaş brazilian a acuzat o durere la piciorul drept şi n-a mai putut continua partida. Accidentarea l-a îngrijorat pe Dan Petrescu, cel care se plânge de lipsa de soluţii pe care i le oferă lotul.

Accidentarea lui Vinicius, momentul care l-a îngrijorat pe Dan Petrescu

Problemele medicale pe care le are fundaşul de 36 de ani îi dau bătăi de cap lui Dan Petrescu. Vestea a venit după ce Mike Cestor s-a accidentat în timpul meciului cu FC Voluntari şi va lipsi până la finalul sezonului. Dan Petrescu spune că acum trebuie să caute soluţii pentru posturile de fundaş central şi speră că Vinicius va reveni cât mai repede:

”Sper să nu fie gravă, dar e clar că următoarele 3 meciuri până la pauză nu o să le joace şi chiar suntem în cap”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare