Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul care l-a marcat pe Rednic: "Se uitau toate în stânga şi în dreapta" Mesajul antrenorului pentru Cristina Neagu

VIDEO | Momentul care l-a marcat pe Rednic: "Se uitau toate în stânga şi în dreapta" Mesajul antrenorului pentru Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

Mircea Rednic a urmărit meciul fetelor lui Ambros Martin contra Ungariei şi şi-a dat seama imediat de gravitatea accidentării jucătoarei declarată de trei ori cea mai bună din lume.

Şi Rednic a avut o accidentare similară cu cea a Cristinei Neagu şi cunoaşte trăirile unui sportiv în astfel de momente. 
 
"În momentul în care am văzut accidentarea ei şi mai ales când şi-a pus mâna la cap, că ştiu când ai ruptură de ligamente te ia o ameţeală, atunci mi-am dat seama că e destul de grav. Noi ce am putea să îi oferim, era să zic, un genunchi nou. Eu ştiu ce înseamnă, după o accidentare de nivelul ăsta nu mai eşti 100%. Dar ea e o fată foarte ambiţioasă, pentru că trebuie să fi ambiţios, mai ales la început, când durerile sunt destul de mari. Ţin minte că şi eu mă tot gândeam dacă să mai joc sau nu. Trebuie să aibă multă ambiţie ca să revină la nivelul pe care l-a avut. Şi am văzut-o că e foarte determinată şi în viaţă şi pe terenul de handbal"
 
Rednic a observat deruta naţionalei feminine după ieşirea liderului ei din teren.
 
"După ce ea a ieşit accidentată, le era teamă şi la 7 metri, trebuia să vină maseurul să bată, se uitau toate stânga, dreapta. Se vede un jucător de bază, cu personalitate şi o să ne lipsească foarte mult dar poate fi şi ambiţia celor care au rămas acolo să demonstreze că au valoare şi că se poate şi fără Messi. Mi-aş dori foarte mult dar oricum cu Rusia o să fie un meci foarte greu" a spus Rednic. 
 
 

Afla mai multe despre: rednicneaguaccidentare 

viewscnt
Articole similare