Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul la care a visat Paşcanu după ce a aflat că va juca împotriva Angliei la Euro: "M-au deranjat în ce fel ne priveau"

VIDEO | Momentul la care a visat Paşcanu după ce a aflat că va juca împotriva Angliei la Euro: "M-au deranjat în ce fel ne priveau"

Echipa națională

Comentarii

Fundaşul naţionalei de tineret a dezvăluit că a fost ţinta glumelor colegilor de la Leicester după tragerea la sorţi a grupelor turneului final. Gray a fost cel care i-a transmis un "mesaj" special.

Iar acum Paşcanu e bucuros că se va putea întoarce victorios în vestiarul vulpilor. 

"I-am trimis acasă. Înapoi în avion şi acasă i-am trimis. E un moment special pentru toţi românii, pentru că am reuşit să punem România din nou pe harta mondială a fotbalului. Acolo nu ne vedeau aşa bine cum trebuia să ne vadă şi în seara asta le-am cam dat peste nas englezilor şi oamenilor care credeau că românii sunt în lumea a treia a fotbalului. În această seară nu au fost aroganţi, dar înainte de acest meci au avut o aroganţă care ne-a ajutat pe toţi. La club au fost câteva poante spuse şi m-au cam deranjat. Şi le-am spus colegilor de aici de la lot în ce fel ne vedeau ei pe noi şi părerea mea e că asta ne-a motivat foarte mult" a declarat fundaşul central al naţionalei noastre. 

Fotbalistul de 20 de ani are o mare dorinţă pentru meciurile care urmează. 
 
"Acesta e visul meu de mic, să scot lumea în stradă. Dacă reuşim să trecem mai departe, de ce nu şi în finală şi să câştigăm şi finala, chiar m-ar bucura foarte, foarte mult. Astăzi fără fanii noştri nu se putea, ne-au încurajat în momentele grele, ne-au dat un imbold la jumătatea reprizei a doua când adversarii erau peste noi" a mai spus Paşcanu. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: paşcanuleicestergrayromâniatineret 

viewscnt
Articole similare