Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Money in the Bank" se apropie, iar tensiunea creşte în WWE. "Demon" versus "Monstru" în Main Event, la RAW + semnarea contractului dintre Nia Jax şi Ronda Rousey

VIDEO | "Money in the Bank" se apropie, iar tensiunea creşte în WWE. "Demon" versus "Monstru" în Main Event, la RAW + semnarea contractului dintre Nia Jax şi Ronda Rousey

Sporturi americane

Comentarii

A mai rămas mai puţin de o lună până la Money in the Bank, iar fiecare superstar încearcă să îşi creeze cât mai multe avantaje înaintea evenimentului care va avea loc pe 17 iunie. WWE şi-a încheiat turul european şi a revenit cu Raw în Albany, NY.

Showul a debutat cu divergenţe între Kurt Angle, Stephanie McMahon, Roman Reigns şi Kevin Owens. Totul a culminat cu un meci între cele două superstaruri.

În meci a intervenit însă Jinder Mahal, iar rezultatul a fost victorie pentru Reigns prin DQ. Rollins a venit t în ajutorul fostului său partner din Shield şi întreaga bătaie s-a transformat într-un tag team match câştigat de echipa lui "The Big Dog" şi a campionului Intercontinental.



Şifonat a ieşit de la Raw şi prietenului lui Owens, Sami Zayn. Acesta l-a supărat pe Bobby Lashley.



Calificată în MITB, Ember Moon e pe val de când a debutat în Raw. A învins-o pe fosta campioană, Alexa Bliss.

Într-un alt meci, Baron Corbin l-a învins pe No Way Jose.



Bo Dallas şi Curtis Axel nu par să resimtă deloc despărţirea de Miz. The B-Team a obţinut o nouă victorie în faţa lui Breezango.

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost semnarea contractului dintre Nia Jax şi Ronda Rousey. Cele două se vor înfrunta la Money in the Bank pentru titlul feminin din Raw.

McIntyre şi Ziggler au mai făcut o victimă. Dolph l-a învins pe Chad Gable.

Natalya s-a calificat în ladder match-ul de la MITB.

Rivalitatea dintre Elias şi Bobby Roode continuă. "The Drifter" a câştigat de această dată cu un Drift Away.

În main event s-au confruntat doi dintre favoriţii la câştigarea servietei MITB, Braun Strowman şi Finn Balor. "Monstrul" a încheiat din nou seara în picioare.

Afla mai multe despre: ronda rouseywwerawwrestlingmoney in the bank 

viewscnt
Articole similare