Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul din spatele gestului făcut de Ricardo Grigore după primul gol marcat pentru Dinamo: "Au încercat să-mi pună piedică"

VIDEO | Motivul din spatele gestului făcut de Ricardo Grigore după primul gol marcat pentru Dinamo: "Au încercat să-mi pună piedică"

Dinamo București

Comentarii

Fundaşul Ricardo Grigore a marcat, miercuri seară, primul gol pentru Dinamo. Imediat după ce a dus scorul la 2-0 contra lui Voluntari, tânărul jucător a mers în faţa camerelor TV şi a sărbătorit reuşita prin gestul de a duce degetul arătător la gură.

La finalul jocului, el a mărturisit că a vrut să transmită un mesaj "pentru oamenii care au încercat să-mi pună piedică în mica mea carieră de până acum, în drumul meu de a ajunge fotbalist. Sunt mulţi, dar Dumnezeu e sus şi ne vede pe toţi", a spus Ricardo Grigore, la Telekom Sport.

În vârstă de 19 ani, Ricardo Grigore a mărturisit că Florin Bratu îl ajută foarte mult şi a precizat că le dedică golul apropiaţilor săi, dar mai ales bunicului său care a decedat înainte de a-l vedea debutând pentru Dinamo.

"Mă bucur că am marcat, mă bucur că Mister îmi dă încredere. Sper să nu dezamăgesc şi să o ţin pe aceeaşi linie în continuare. Le dedic golul bunicului meu care a decedat în urmă cu doi ani, familiei şi prietenei mele, care m-au susţinut foarte mult", a adăugat jucătorul dinamovist.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I. Daniel Popa, în minutul 14, şi Ricardo Grigore, în minutul 76, au înscris golurile învingătorilor. Pentru Grigore, aceasta a fost a patra apariţie în tricoul lui Dinamo, după ce mai jucase un minut cu FC Botoşani şi câte 90 de minute cu FC Voluntari şi ACS Poli, în turul play-out-ului.

Afla mai multe despre: grigoregestdinamo 

viewscnt
Articole similare