Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care titularul Viitorului s-a despărţit de echipă. Gică Hagi a lămurit situaţia: "Nu suntem mulţumiţi de asta"

VIDEO | Motivul pentru care titularul Viitorului s-a despărţit de echipă. Gică Hagi a lămurit situaţia: "Nu suntem mulţumiţi de asta"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a oferit prima reacţie după ce Viitorul s-a impus cu 2-1 în faţa lui Poli Iaşi. Antrenorul oaspeţilor a comentat şi despărţirea de Bogdan Ţîru.

VIDEO Poli Iaşi - Viitorul 1-2 (Omoh 2 / Zoua 80, Iancu 85)

Înainte de startul partidei, Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, i-a înmânat lui Gheorghe Hagi o diplomă de recunoştinţă cu ocazia împlinirii vârstei de 55 de ani, "pentru o viaţă dedicată fotbalului şi promovării sportului românesc": "Cadoul pentru mine e să muncim, să ne suportăm unii pe alţii şi să creadă în mine. Mai sunt trei finale, toate sunt grele", a declarat Hagi după victoria din Moldova.  

În privinţa victoriei, Hagi s-a declarat mulţumit: "Mircea Rednic a adus jucători foarte buni, ştiam că meciul are 90 de minute. Mă bucur că am crezut în jocul nostru, am impresionat, am pus adversarul sub presiune. Şi eu am fost surprins că am primit gol repede. Echipa a pedalat, a crezut în fotbalul ei, am găsit soluţii. Jucătorii care au intrat, au intrat bine", a mai spus Hagi. 

În ziua meciului cu Poli Iaşi, Viitorul a anunţat că fundaşul central, Bogdan Ţîru, părăseşte clubul şi se transferă la Jagiellonia Białystok, echipă din prima ligă a Poloniei"Ştiam de câteva zile. El avea 10 ani aici, era ultimul care nu plecase, şi-a dorit. Cu toate că nu am fost mulţumiţi de suma de transfer, asta e. Au şansa cei din spate să joace acum", a declarat "Regele" în privinţa fundaşului. 

 

Afla mai multe despre: viitorulgica hagigica hagi zi de nasterepoli iasi viitorulpoli iasi 

viewscnt
Articole similare