Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mourinho a înnebunit! Fellaini a marcat un gol după un henţ evident, iar portughezul a avut o reacţie nervoasă pe margine

VIDEO | Mourinho a înnebunit! Fellaini a marcat un gol după un henţ evident, iar portughezul a avut o reacţie nervoasă pe margine
Comentarii

Manchester United a învins-o pe Young Boys Berna în ultimele minute ale partidei şi s-a calificat în "optimile" Ligii Campionilor. Golul a venit dramatic, pe final, iar dacă era implementat sistemul de arbitraj video, cel mai probabil era anulat.

Fellaini a marcat golul calificării lui United, după un henţ evident. Portughezul a avut o reacţie nervoasă după reuşita belgianului, care l-a amuzat pe Sir Alex Ferguson, aflat în tribune, dar l-a speriat pe unul dintre stewarzi, care privea temător ieşirea lui "Mou". 

Cel mai probabil, reacţia portughezului a fost una de descătuşare, după ce echipa sa nu a reuşit să înscrie timp de 90 de minute, pe Old Trafford. În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine pentru Mourinho şi pentru United. Englezii se luptă, indirect, cu Juventus pentru primul loc în grupă, în ultima etapă, deşi, la prima vedere, campioana Italiei are mai multe şanse să termine grupa pe locul 1. 

VIDEO CU HENŢUL LUI FELLAINI 

Afla mai multe despre: jose mourinhonervosmanchester unitedhentfellaini 

viewscnt
Articole similare