Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mulţescu, primul interviu ca antrenor al Petrolului: "Trebuie să fac multe lucruri bune" Debut infernal pentru antrenor

VIDEO | Mulţescu, primul interviu ca antrenor al Petrolului: "Trebuie să fac multe lucruri bune"  Debut infernal pentru antrenor

Liga 2

Comentarii

Gheorghe Mulţescu se întoarce la Petrolul după mai bine de 4 ani şi preia pentru prima oară formaţia ploieşteană în liga secundă.

Dacă altadată a avut misiunea de a salva echipa de la retrogradare, acum antrenorul de 67 de ani trebuie să îi ducă pe lupi în Liga I. 
 
"E un lot competitiv, zic eu, pentru a-şi atinfe obiectivul. Sigur că sunt lucruri de pus la punct din multe puncte de vedere, şi fizic, şi tactic. Eu am fost în două mandate aici şi cred că am făcut lucrurile să meargă, rezultatele au fost mai bune şi din punctul ăsta de vedere e clar că există o încredere. Sigur, nici eu nu pot face minuni, dar trebuie să fac multe lucruri bune. Am venit într-un moment greu şi ca exprimare şi ca rezultate şi trebuie tratată foarte rapid şi eficient" a spus Mulţescu care a antrenat-o în acest sezon şi pe Astra. 
 
Mulţescu va avea parte de un derby la debutul pe banca galben-albaştrilor. Ploieştenii o vor întâlni pe U Cluj, sâmbătă, în direct pe Telekom Sport.  Petrolul este pe locul cinci în clasament, la patru puncte de un loc de baraj. 
 
"Dacă nu câştigăm, e clar că pierdem mult din şansele care au mai rămas, dar nu se încheie lupta pentru promovare pentru că mai sunt încă 11 etape" a anunţat noul antrenor al lupilor galbeni. 

Afla mai multe despre: petrolulmulţescuu clujpromovare 

viewscnt
Articole similare