Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mutu încă vinde bine. Cu ce s-a lăudat "Briliantul" după victoria de la Chiajna: "Numai eu am dat jumătate din toate biletele"

VIDEO | Mutu încă vinde bine. Cu ce s-a lăudat "Briliantul" după victoria de la Chiajna: "Numai eu am dat jumătate din toate biletele"

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu a debutat perfect pe banca celor de la FC Voluntari. Echipa "Briliantului" s-a impus în deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 1-0, graţie golului marcat de Adrian Bălan.

"Băieţii au luptat în acest meci, a fost o victorie obţinută cu inima. La finalul partidei, erau foarte obosiţi. Îi felicit, pentru că veneau după o perioadă dificilă. Achim a făcut un meci foarte bun, mai ales după acel meci cu Dinamo, în care a făcut greşeli mari. Eu i-am zis din prima zi că o să-l bag în acest meci. Cernat şi Lazăr mă ajută foarte mult, sunt ca şi secunzii mei. Sunt doi fotbalişti de mare calitate şi ajută foarte mult echipa.
 
Mă aşteaptă acum soţia afară, sora mea, toţi prietenii mei. Eu am vândut jumătate din bilete la acest meci. Îi dedic această victorie tatălui mereu, care este internat în spital şi sper să se facă bine şi sper ca această victorie să-i mai aline temerile şi durerile" , a declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: adrian balanadrian mutufc voluntirconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare