Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | N-au intrat salariile la NYC? :) Mitriţă a revenit în România în aceleaşi haine pe care le-a purtat după meciul cu LA FC. Ce a declarat

VIDEO | N-au intrat salariile la NYC? :) Mitriţă a revenit în România în aceleaşi haine pe care le-a purtat după meciul cu LA FC. Ce a declarat

Echipa națională

Comentarii

Alex Mitriţă a revenit în ţară, pentru a se alătura lotului naţionalei, după ce duminică a fost cel mai bun jucător al lui New York City în egalul cu Los Angeles FC, scor 2-2. Fostul mijlocaş al Craiovei spune că s-a adaptat excelent la NYC.

Mitriţă s-a integrat excelent la New York City, lucru care se regăseşte în evoluţiile sale. Mijlocaşul de 24 de ani iese în evidenţă la fiecare meci şi nici cu Los Angeles FC n-a făcut excepţie. Mitriţă a marcat un gol spectaculos după o cursă de 50 de metri şi a avut şi o bară. Internaţionalul român spune că jucătorii de la NYC l-au ajutat să se integreze foarte repede şi aşa au venit şi evoluţiile sale:

”(Eşti deja idol la New York...) Da, sunt fericit. Am jucat bine cele 3 meciuri. Sunt mulţumiţi cei de acolo, dar mai e de muncă. Nu sunt cum ai spus tu. Sper să continui pe acest drum şi dacă voi face aşa voi avea de câştigat. Ei d-asta m-au cumpărat. Au aşteptări mari de la mine şi eu trebuie să îi răsplătesc. (Despre acomodare) Mi-a fost uşor să mă acomodez. Colegii au fost foarte buni cu mine, au fost buni de la început, a fost mai urât cu fusul orar, dar m-am acomodat şi sunt bine. (De ce ţi-e cel mai dor?) De familie, vă daţi seama. Nu e uşor să fii plecat de acasă”, a declarat Alex Mitriţă.

Mitriţă a fost selecţionat pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe - din preliminariile EURO 2020, dar susţine că are nevoie să se adapteze un pic la fusul orar: ”Momentan, sunt bine. Vedem zilele astea la antrenament, dar eu zic că o să fie bine. 2-3 zile o să fie mai greu, dar apoi va fi OK”, a mai spus Mitriţă.

Mijlocaşul de 24 de ani a atras privirile cu vestimentaţia pe care a ales-o pentru revenirea în ţară.

Curios este că Alex Mitriţă a fost îmbrăcat la fel şi la interviurile de după meciul cu Los Angeles FC, care a avut loc aseară (duminică seară). :) Cel mai probabil, Mitriţă a plecat de la stadion direct la aeroport, pentru a reveni în România.

Afla mai multe despre: alex mitritanyc 

viewscnt
Articole similare