Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nadal, mesaj emoţionant pentru toţi sportivii din Spania: ”Împreună vom obţine cea mai frumoasă victorie!”

VIDEO | Nadal, mesaj emoţionant pentru toţi sportivii din Spania: ”Împreună vom obţine cea mai frumoasă victorie!”

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal s-a alăturat celorlalţi sportivi care au făcut donaţii pentru a ajuta oamenii din Spania. Împreună cu Pau Gasol, acesta a făcut un apel la unitate. Vrea să strângă 11 milioane de euro, sumă care va ajunge la Crucea Roşie.

Rafael Nadal şi Pau Gasol au lansat o nouă iniţiativă pentru a ajuta populaţia din Spania, lovită în plin de pandemia de coronavirus. Peste 57.000 de cazuri de infectare au fost înregistrate în această ţară, în care 4.365 de oameni şi-au pierdut viaţa. 

”De câteva zile mă gândesc cum pot să ajut în situaţia asta, care e una nouă pentru toţi. Am ajuns la concluzia că voi, spaniolii, niciodată nu ne-aţi dezamăgit pe noi, sportivii. Întotdeauna aţi fost alături de noi în momentele fericite, în momentele complicate, mereu ne-aţi înţeles atunci când lucrurile nu mergeau foarte bine. Atunci când totul a fost bine, aţi fost alături de noi, am sărbătorit împreună bucuriile. Cred că noi, sportivii, suntem ceea ce suntem în mare parte şi datorită sprijinului vostru. Este un moment în care noi, sportivii, nu putem să vă dezamăgim. M-am gândit să-l sun pe prietenul meu, Pau, şi am ajuns la concluzia că este momentul să avem această iniţiativă. Ne-am asociat cu proiectul iniţiat de Crucea Roşie. Obiectivul este clar: trebuie să strângem 11 milioane de euro. Avem încredere că tot sportul spaniol se va uni şi va sprijini iniţiativa, pentru a ne îndeplini obiectivul. Eu şi Pau am donat deja. Avem încredere în voi, pentru că sunt sigur că aceasta va fi cea mai frumoasă victorie a noastră”, a fost mesajul emoţionant al lui Nadal. 
 
Numărul doi mondial le-a transmis fanilor şi un mesaj de încurajare.
 
”Adevărul este că ne aflăm într-un moment foarte greu de explicat. Suferim cu toţii din cauza acestei pandemii, care ne-a schimbat viaţa tuturor. Sunt momente triste, să stai toată ziua în casă şi să urmăreşti ştirile, mai ales că veştile care vin nu sunt deloc îmbucurătoare, dar nu avem altceva de făcut decăt să ne păstrăm optimismul, să fim puternici şi să luptăm împreună, pentru a reuşi să câştigăm lupta cu virusul”.

 

Afla mai multe despre: nadalteniscoronavirusdonatie nadal 

viewscnt
Articole similare