Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Napoli s-a distrat cu Genoa! Drăguş a fost titular şi a ratat o ocazie cu Milan. Rezumatele zilei din Serie A se văd AICI

VIDEO Napoli s-a distrat cu Genoa! Drăguş a fost titular şi a ratat o ocazie cu Milan. Rezumatele zilei din Serie A se văd AICI

Serie A

Comentarii

Urmăreşte rezumatele zilei din Seria A. Napoli a făcut spectacol în partida cu Genoa. Drăguş a fost titular la Crotone.

Napoli a făcut scorul începutului de campionat din Italia cu Genoa. La pauză a fost doar 1-0, după reuşita lui Loyano din startul partidei. Imediat după reluare, echipa lui Gattuso s+a dezlănţuit. Zielinski a făcut 2-0 după o gafă în defensiva grifonilor. Mertens şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Loyano a făcut dubla, iar peste patru minute Elmas a punctat şi el. Tabela a fost închisă de Politano, dar nu a fost o seară perfectă pentru Napoli: Insigne s-a accidentat grav la jumătatea primei reprize.

Fără Ibrahimovic, Milan s-a im,pus cu 2-0 pe terenul nou promovatei Crotone. Kessie a deschis scorul în prelungirile primei reprize din penalty. Imediat după pauză, Brahim Diaz a marcat primul său gol în Serie A. Pentru prima dată titular la Crotone, Drăguş a avut o ocazie la poarta lui Donaruma, dar a trimis peste poartă.

La primul său meci din istorie în Serie A, Spezia a pierdut fără drept de apel cu Sassuolo, care l-a avuit pe Chiricheş printre titulari. Djuricic a deschis scorul repede, după o acţiune superbă. Galabinov va rămâne în cartea de onoare a clubului, după ce a semnat prima reuşită a Speziei în prima ligă italiană. Sassuolo a făcut diferenţa cu trei goluri marcate în cinci minute. Berardi a readus-o pe Sassuolo în avantaj din penalty. Defrel şi Caputo, cu două execuţii frumoase, au dus scorul la 4-1, iar neroverdi au bifat primul succes stagional.

Fanii Veronei incep sa viseze frumos. Favoritii au inceput cu doua victorii campionatul, iar acest lucru s-a mai intamplat o singura data. In sezonul 1984-1985, cand Verona a castigat titlul. In meciul cu Udinese, golul de trei puncte a fost marcat de Favilli. A fost prima reusita in Serie A pentru atacantul de 23 de ani venit de la Genoa. Udinese a avut cate o bara in fiecare repriza.

În derby-ul zilei, AS Roma şi Juventus au remizat 2-2. Cristiano Ronaldo a marcat de două ori

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare