Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli şi PSG au încheiat la egalitate duelul din grupele Champions League

VIDEO | Napoli şi PSG au încheiat la egalitate duelul din grupele Champions Leaguegalerie foto
Comentarii

PSG şi Napoli au încheiat la egalitate disputa de marţi seara din etapa a IV-a a Ligii Campionilor, scor 1-1. Au marcat Bernat, în minutul 45+2, pentru PSG, iar Insigne a restabilit egalitatea, în minutul 62, din lovitură de pedeapsă.

VIDEO | Napoli - PSG 1-1 (Insigne 63' / Bernat 45+2)

În condiţii normale, un meci Napoli - PSG trezeşte fără doar şi poate interes. În condiţiile actuale, partida are toate premisele unui duel extraordinar. Napoli se poate desprinde şi lua o opţiune serioasă pentru calificarea din grupă, PSG poate rămâne cu şanse teoretice de calificare în cazul unui insucces sau, poate echilibra şi mai mult grupa.

În plus, Gianluigi Buffon joacă pentru prima dată în Uefa Champions League după acel polemic moment de la Madrid, iar Edinson Cavani revine pe San Paolo, stadionul unde a mărturisit că se simte acastă. Uruguayanul a jucat aici trei sezoane pentru napoletani şi a marcat 104 goluri în 138 de meciuri. La PSG are 176 în şase sezoane! Are probleme înainte de acest meci şi ar putea începe partida pe banca de rezerve.

Marek Hamsik atinge şi el o bornă specială: devine fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în tricoul napoletanilor, 512.

Trupa lui Carlo Ancelotti, poate face un pas uriaş spre calificarea în optimile de finală dacă o bate pe PSG. Formaţia franceză ar fi obligată să joace pe viaţă şi pe moarte cu Liverpool şi la Belgrad şi să spere că Napoli se va împiedica, în cazul în care pierde acest duel. San Paolo se umple pentru prima dată în acest sezon, până la refuz. Cu 50 de mii de fani de partea sa, pentru Napoli nimic nu pare imposibil. Italienilor le convine şi un rezultat de egalitate, dar francezii par cam obligaţi să bată.

Napoli nu-l va avea la dispoziţie pe Verdi din cauza unor probleme musculare, dar nici pe Alex Meret, Ghoulam sau internaţionalul român, Vlad Chiricheş. La oaspeţi, Cavani va fi probabil rezervă, cu toate că staff-ul oaspeţilor face eforturi mari să-l recupereze până la ora meciului. Dani Alves şi Kurzawa vor lipsi din formaţia lui Tuchel.


Formaţii probabile

Napoli: Ospina - Maksimovic, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Hamsik, Fabian - Callejon, Mertens, Insigne

PSG: Buffon - Marquinos, Thiago Silva, Kimpembe - Meunier, Verratti, Rabiot, Bernat - Di Maria (Cavani), Mbappe, Neymar
 

Aici ai programul integral al transmisiunilor Telekom Sport din Liga Campionilor de marţi şi clasamentul tuturor grupelor.

Afla mai multe despre: napoli-psglivetelekom sportnapolipsg 

viewscnt
Articole similare