Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Naţionala de rugby, pe ultima sută înaintea debutului în partidele oficiale. "Urmează un meci capital!"

VIDEO | Naţionala de rugby, pe ultima sută înaintea debutului în partidele oficiale. "Urmează un meci capital!"

Rugby

Comentarii

România a surclasat Portugalia într-un meci test, iar acum se pregăteşte pentru debutul în Rugby Europe Championship, cu Georgia, în direct la Telekom Sport.

Naţionala de rugby a intrat în linie dreaptă cu pregătirea primului meci oficial din 2019. Pe 9 februarie la Cluj, în direct la Telekom Sport se joacă România - Georgia, în debutul Rugby Europ Championship. 

"Urmează un meci capital cu Georgia. Contează enorm. Trebuie să fim 110%. 02.39 Dar mai avem timp până acolo. O luăm pas cu pas, vin şi cei din afară şi sigur vom fi la alt nivel sâmbăta viitoare",  a declarat Viorel Lucaci. 

 "Singurul obiectiv pentru meciul cu Georgia e victoria, fără doar şi poate. Cel mai important meci din Campionatul European. Sper să trecem cu brio peste acest meci", a spus Ionel Melinte. 

Marius Tincu a debutat ca antrenor principal interimar pe banca Stejarilor în meciul test câştigat miercuri în faţa Portugaliei. A fost o victorie clară a României, 54-0 pentru tricolori. 

"A fost benefic. În primul rând că am jucat cu altcineva şi am încercat să punem la punct multe chestii din sistemul de joc, dar eu zic ca nu a fost un meci adevărat. Cred că săptămâna viitoare va fi altceva şi nu putem compara meciul de aici cu ceea ce urmează", a mai spus Lucaci. 

Afla mai multe despre: rugbyromaniaportugaliageorgia 

viewscnt
Articole similare