Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO NBA | Giannis Antetokounmpo a făcut de toate în Milwaukee Bucks - Indiana Pacers. Spectacol, recorduri doborâte şi scandal la final

VIDEO NBA | Giannis Antetokounmpo a făcut de toate în Milwaukee Bucks - Indiana Pacers. Spectacol, recorduri doborâte şi scandal la final

NBA

Comentarii

Milwaukee Bucks a trecut de Indiana Pacers, într-un meci în care Giannis Antetokounmpo (29 de ani) a fost în centrul atenţiei. Grecul a făcut de toate: a doborât recorduri şi a intrat în conflicte cu adversarii.

Milwaukee Bucks a câştigat partida cu Indiana Pacers, scor 140-126, în noapte de miercuri spre joi.

Giannis Antetokounmpo a fost one-man-show şi a reuşit să marcheze nu mai puţin de 64 de puncte, număr prin care a doborât două recorduri incredibile.

Cele 64 de puncte marcate reprezintă cele mai multe date de el în carieră, dar şi cele mai multe din întreaga istorie a francizei din Milwaukee. Precedentul record era de 57, stabilit în noiembrie 2006, şi îi aparţinea lui Michael Redd.

De asemenea, superstarul de 29 de ani a avut şi 14 recuperări în meciul cu Pacers, dar şi trei pase decisive.

Damian Lillard, cealaltă mare vedetă a lui Bucks, a avut realizări mai modeste, dar prin care l-a pus în prim-plan pe Giannis, cu 21 de puncte, patru recuperări şi şase pase decisie.

De partea cealaltă, din echipa finalistei Cupei NBA au ieşit uşor în evidenţă doar Tyrese Haliburton (22-5-7) şi Myles Turner (22-9-0).

Final cu scandal. Giannis, supărat că nu a luat mingea acasă

Finalul meciului a fost însă cu scandal între Giannis Antetokounmpo şi staff-ul celor de la Pacers. Vrând să ia mingea meciului acasă, ca suvenir după evoluţia magnifică pe care a avut-o, jucătorul lui Bucks s-a dus în vestiarul adversarilor, dar s-a întors cu mâna goală.

Cei de la Indiana Pacers i-au explicat că au păstrat mingea pentru Oscar Tshiebwe, care a reuşit primele lui puncte în NBA.

În urma acestui rezultat, în clasamentul din Est, Milwaukee Bucks ocupă locul 2, cu un bilanţ de 17-7, în timp ce India Pacers se poziţioneză a 5-a, cu 13-9.

Celelalte rezultate din NBA în meciurile din cursul nopţii de miercuri spre joi:

  • Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 111-129
  • Washington Wizards - New Orleans Pelicans 122-142
  • Miami Heat - Charlotte Hornets 115-104
  • Toronto Raptors - Atlanta Hawks 135-128
  • Houston Rockets - Memphis Griezzlies 117-104
  • San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 119-122
  • Phoenix Suns - Brooklyn Nets 112-116
  • Utah Jazz - New York Knicks 117-113

Afla mai multe despre: nbamilwaukee bucksindiana pacersgiannis antetokounmpo 

viewscnt
Articole similare