Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neagoe, supărat după înfrângerea umilitoare cu FCSB: "Este jenant, ruşinos". A anunţat că va da afară jucători

VIDEO | Neagoe, supărat după înfrângerea umilitoare cu FCSB: "Este jenant, ruşinos". A anunţat că va da afară jucători

Hermannstadt​

Comentarii

Eugen Neagoe a fost extrem de supărat pe jucătorii săi după înfrângerea umilitoare, 0-4, cu FCSB. Tehnicianul a anunţat că se va despărţi de mai mulţi jucători.

"Am primit goluri pe nişte greşeli efectiv de juniori, primul gol l-a primit după un corner, jucătorii ştiau foarte bine ce au de făcut. Până în acel moment FSCB nu şi-a creat ocazii. Nu am fost foarte periculoşi pe faza ofensivă, dar nici ei, totul decurgea normal, dar a venit acea greşeală. Este jenant să te prezinţi la prima ligă în maniera asta, este ruşinos tot ce s-a întâmplat. Un joc poţi să îl pierzi, dar nu de maniera asta", a declarat Eugen Neagoe la flash interviul de la finalul partidei. 

Fostul antrenor de la Dinamo şi-a avertizat jucătorii: "Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă, iar dacă ei nu se vor trezi ne vom despărţi de foarte mulţi. În iarnă vor pleca foarte mulţi. Nu e chiar aşa. Facem poze, dăm frumos la televizor, ne vede prietena, soţia. Nu poţi să te prezinţi aşa dacă eşti fotbalist de Liga 1", a mai spus Neagoe. 

Afla mai multe despre: eugen neagoehermannstadt 

viewscnt
Articole similare