Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nemulţumirea lui Mihai Teja la reunirea lui Poli Iaşi: ”Din păcate, nu s-a schimbat nimic de când am fost eu ultima dată”

VIDEO | Nemulţumirea lui Mihai Teja la reunirea lui Poli Iaşi: ”Din păcate, nu s-a schimbat nimic de când am fost eu ultima dată”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a reunit luni sub comanda lui Mihai Teja. Fostul tehnician de la FCSB pregăteşte noul sezon.

La capitolul noutăţi, Poli Iaşi a primit câţiva jucători noi. Aceştia sunt Negrea (Augsburg II), Loshaj (Roda, Olanda II), Carlone (Patro Eisden, Belgia III) şi Mocanu (Kettering Town, Anglia VI)

Noul antrenor, Mihai Teja, are motive  de nemulţumire: ”Tot timpul trebuie s-o iei de la capăt, în orice moment, indiferent la ce echipă eşti, indiferent ce meserie ai, trebuie s-o iei de la capăt şi cu speranţa că totul va fi bine. Din păcate, nu s-a schimbat nimic de când am fost eu ultima dată, cu toate că mi s-a promis că se vor demara lucrările pentru a schimba suprafaţa terenului 2 de antrenament. Lucrul acesta, sincer sunt un pic aşa dezamăgit, dar eu în continuare sper şi cred că lucrurile se vor schimba şi vor fi ok” a explicat fostul tehnician de la FCSB.

”E destul de greu, au rămas vreo 7 jucători, e greu să-ţi dai cu părerea. Vreau şi eu să-i văd la antrenament. Mulţi dintre ei cred că au făcut lucruri frumoase aici, s-au calificat în play-off, mă refer la Frăsinescu, la Mihalache, la Rus, jucători cu experienţă, jucători care cu siguranţă pot mai mult şi în continuare ne bazăm pe ei” a mai spus Mihai Teja la reunirea noii sale echipe. 

Tehnicianul care a condus-o pe FCSB în sezonul trecut şi-a ales deja staff-ul pentru sezonul viitor. La Poli Iaşi el va colabora cu fostul mijlocaş dinamovist Costel Pană, cu analistul video – Ciprian Niţă, în timp ce spaniolul Jose Schneider Tirado va fi preparator fizic. Antrenor de portari va rămâne ieşeanul Benone Dohot.

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare