Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Neymar, ce execuţie! Prestaţie fabuloasă a brazilianului în partida cu Steaua Roşie Belgrad. Ce performanţă a atins

VIDEO | Neymar, ce execuţie! Prestaţie fabuloasă a brazilianului în partida cu Steaua Roşie Belgrad. Ce performanţă a atins
Comentarii

Brazilianul Neymar a fost one-man show în partida cu Steaua Roşie Belgrad. Neymar Junior a marcat trei goluri în poarta sârbilor, ultimul dintre ele printr-o execuţie senzaţională din lovitură liberă.

Reuşita brazilianului din lovitură liberă l-a lăsat fără replică pe fostul portar de la FC Vaslui, Mjlan Borjan. 

Neymar a marcat de 3 ori în succesul categoric al parizienilor şi a făcut deliciul fanilor rouges et bleu prin şarjele sale ofensive. 

Decarul parizienilor a devenit primul jucător care a marcat de două ori din lovitură liberă într-un meci de Uefa Champions League, de la Cristiano Ronaldo în 2009. În total, brazilianul a fost implicat în 49 de goluri în cele 49 de meciuri de Champions League jucate (30 de goluri şi 19 pase de gol)

 

Cu hattrick-ul reuşit în această seară contra celor de la Steaua Roşie Belgrad, Neymar l-a egalat pe Kaka la numărul de goluri marcate în Liga Campionilor (30). 

Afla mai multe despre: neymarpsg,  

viewscnt
Articole similare