Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Nicandro Breeveld, eroul Iaşiului: ”Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României”

VIDEO Nicandro Breeveld, eroul Iaşiului: ”Ne dorim să mergem cât mai departe în Cupa României”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2.

Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria.

Au marcat Breeveld ’13, ‘90+2, Horşia ’42 pentru învingători şi Nistor ’54 (penalti), ’90 pentru Craiova. La finalul meciului, fostul jucător de la FCSB, Nicandro Breeveld s-a declarat extrem de fericit de calificarea echipei sale, dar a mărturisit că obiectivul formaţiei sale este legat şi de playout-ul ligii 1.

”Ne-am dorit să ne calificăm şi suntem bucuroşi pentru acest succes. Am avut emoţii din nou, dar până la urmă a ieşit bine. Sunt mulţumit că am putut să ajut echipa, dar sâmbătă urmează un alt meci. Noi ne dorim să mergem cât mai departe şi să ne salvăm în campionat. Fiecare meci este o finală de aici înainte pentru noi” a mărturisit eroul Iaşiului în acest meci, Nicandro Breeveld.

Miercuri s-a calificat în semifinalele Cupei şi Sepsi Sfântu Gheorghe, după 1-0 cu Petrolul Ploieşti.

Marţi sa obţinut calificarea Dinamo, care a trecut cu scorul de 1-0 de echipa Academica Clinceni

Partida Hermannstadt – FCSB, ultima din sferturile de finală, va avea loc joi, pe Stadionul Municipal Sibiu, de la ora 20.00. Partida va fi în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicandro breeveld 

viewscnt
Articole similare