Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici "Cavalerii de Malta" nu se mai tem de naţionala lui Contra: "Suedia are cele mai mari şanse la locul secund. România ne-a învins cu noroc, în tur"

VIDEO | Nici "Cavalerii de Malta" nu se mai tem de naţionala lui Contra: "Suedia are cele mai mari şanse la locul secund. România ne-a învins cu noroc, în tur"
Comentarii

Internaţionalul maltez cu nume de campion la tenis, Steve Borg, a declarat că favorită la a prinde locul secund al Grupei F, care ar duce la Campionatul European din 2020, este Suedia.

Pe lângă faptul că-i vede pe urmaşii lui Zlatan Ibrahimovic favoriţi la calificare, fundaşul în vârstă de 31 de ani cred că lupta acestora se va duce cu Norvegia, nicidecum cu România.
"Suedia are cele mai mari şanse să se califice de pe locul secund, dar vor avea un meci dificil, meciul direct cu Norvegia. Totul depinde de acel meci", a spus Borg.

În plus, jucătorul legitimat în capitala Maltei, la Valetta, a declarat că echipa sa a fost mai bună decât România în repriza a doua a manşei tur, şi că doar ghinionul a făcut ca echipa sa să piardă partida. În tur, România s-a impus cu 4-0.

"Într-adevăr, a fost 4-0 pentru ei, dar până să marcheze primul gol, am avut o ocazie de a înscrie înaintea lor. Cred că în acel meci, norocul nu a fost de partea noastră. Îmi amintesc bine că am avut multe ocazii clare de gol. Am făcut şi multe greşeli în defensivă, cred că în repriza a doua am fost mult mai buni, aşa că în fiecare meci avem dorinţa de a juca mai bine şi de a avea o performanţă mai bună. Avem ocazia să arătăm cine este Malta cu adevărat", a adăugat Borg.

 

România - Malta, duminică, de la ora 19, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti

România a câştigat fără emoţii meciul cu Malta şi continuă cursa pentru calificare la EURO 2020. Dubla lui Puşcaş, eurogolul lui Chipciu şi reuşita din prelungiri a lui Dennis Man au semnat victoria ”tricolorilor”. România: Tătăruşanu – Chipciu, Cristea, Nedelcearu, Bancu – R. Marin, T. Băluţă, Maxim - Ianis Hagi – Keşeru, Puşcaş
Rezerve: I. Radu, Lung jr., Anton, Toşca, Nistor, Rotariu, Ţucudean, Stanciu, Grozav, Săpunaru, Deac, Man
Antrenor: Cosmin Contra

Afla mai multe despre: malta 

viewscnt
Articole similare