Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nici nu-şi cunoaşte colegii, dar e căpitanul lui Dinamo. Ioan Filip a surprins din nou cu o nouă declaraţie uluitoare

VIDEO | Nici nu-şi cunoaşte colegii, dar e căpitanul lui Dinamo. Ioan Filip a surprins din nou cu o nouă declaraţie uluitoare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a început cu stângul stagiul de pregătire din Antalya. "Câinii" lui Mircea Rednic au cedat în faţa lui Hajduk Split, scor 0-2.

Deşi abia a semnat cu Dinamo, Ioan Filip a fost alesul lui Mircea Rednic pentru a purta banderola de căpitan. Jucătorii testaţi de antrenorul "câinilor" l-au ameţit pe Filip, care a recunoscut că nici măcar n-a ştiut cum i-a chemat pe mulţi dintre colegii săi din teren.

"Contează şi scorul pentru moralul nostru, dar cea mai importantă a fost mişcarea. A fost bună. Terenul a fost bun, ne-am mişcat bine cu o echipă bună de tradiţie. Cred că a fost un antrenament bun. Este un sentiment frumos să port banderola, pentru că este o echipă mare şi să fiu şi căpitan este o onoare mare pentru mine. 

Suntem mulţi jucători noi în echipă, trebuie să ne omogenizăm mai bine. Avem o perioadă scurtă să facem acest lucru, nu trebuie să ne găsim alibiuri şi să încercăm să ne închegăm cât mai repede. Adevărul este că nu ştiu numele tuturor, dar o să avem două săptămâni aici în cantonament şi o să ne învăţăm unii pe alţii" , a declarat Ioan Filip.

Afla mai multe despre: ioan filiphajduk splitdinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare